Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни Пружини ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортни Пружини ...

Здравейте,навил съм се да слагам пружини на моята 156.Дайте малко акъл какви да бъдат червени , сини , жълти.
    А може и да не трябват акъли ако всичките са един дол дренки.

аз съм с червени eibah немски =доволен
    MiTo 1.4 155

Comment

Един приятел е със същите eibach,возих се в колата и доволен останах.Като цяло бях малко скиптично настроен,но ще се слагат пружинки

Comment

а от каде и на какви пари.

Comment

E това е хубав въпрос .Ако някой даде линк за онлине покупка ще е много хубаво.

Comment

Ще сме доволни и на малко допълнителна информация за това има ли разлика във височината на колата съответно ако колата е с сини, жълти или червени пружини или само твърдостта се променя.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
              Един приятел е със същите eibach,возих се в колата и доволен останах.Като цяло бях малко скиптично настроен,но ще се слагат пружинки
              Вози се ти ама в града. Тая вечер пътувах за Търговище и познай по нашия хубав асфалт как подскача цялата. След 180 почва да се тресе цялата кола и става страшно. Като си ниско долу пътя се свива зверски и усещаш и фас ако има хвърлен

Не можах да вдигна повече от 200, че ме достраша. Много бабунки

Иначе баси усещането. След 150 ускорява по-бързо от колкото преди това. Като ми се откри един равен участък след Омуртаг, на 5-та като и скочих на врата за секунди бях от 120 на 200. Жената се хвана за де що дръжка има в колата. А то няма баш и познай за коя дръжка се хвана и вика само "Оле, оле, що се тресе така..." Па викам ми на 200 получаваш бонус вибростимулатор за оргазъм...
              Last edited by oem; d.m.y г., 00:13.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

аз съм с червени, нз марка, но е сток с тях, ианче смъква 4 см колата, а относно вибромасажора колегата е прав, нема да имам камани в бъбреците никога, иначе е мн стабилна на завой с висока скорост, недозавиването се намяля, визия уникална, чувстваш пътя, направо се сливаш с колата понякога и с асфалта но съм за спортно окачване колеги, пиши какво си направил колега
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Повярвай ми не искам да се сливам със Софийския асфалт...или по-точно такъв липсва...Тааа всяка дупка не ми се ще да я усещам Иначе са много красиви така ниски колите, но аз лично сложих спортни амортисьори на нормални пружини + 17ки джанти и имам стабилност в изобилие, що годе комфорт и стойка..Та съм доволен....
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Вози се ти ама в града. Тая вечер пътувах за Търговище и познай по нашия хубав асфалт как подскача цялата. След 180 почва да се тресе цялата кола и става страшно. Като си ниско долу пътя се свива зверски и усещаш и фас ако има хвърлен

Не можах да вдигна повече от 200, че ме достраша. Много бабунки

Иначе баси усещането. След 150 ускорява по-бързо от колкото преди това. Като ми се откри един равен участък след Омуртаг, на 5-та като и скочих на врата за секунди бях от 120 на 200. Жената се хвана за де що дръжка има в колата. А то няма баш и познай за коя дръжка се хвана и вика само "Оле, оле, що се тресе така..." Па викам ми на 200 получаваш бонус вибростимулатор за оргазъм...

Да но сам видя че съм за пружини,видя как се държи колата

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                      Да но сам видя че съм за пружини,видя как се държи колата
                      E ти щото искаш да взимаш 90 градуса завой с 200. Как да стане? Слагай една туба в багажника да тежи поне, да не ти се вее задницата толкова. И отиди да проверят задницата щото може да не е регулирана добре и за това да мята дупето.

Comment

като си купих 17-ките и след 100 по нашия хубав път немога да е вкарам в него, много подскача и хваща наляво и на дясно.та надявам се след като сменя предните амортисиори или намеря спортното окачване да нямам такива проблеми.а иначе като си карах с 15-те нямах проблем с тези неравности.какво мислите дали ще има ефект или нещо друго трява да се прави.

Comment

като си купих 17-ките и след 100 по нашия хубав път немога да е вкарам в него, много подскача и хваща наляво и на дясно.та надявам се след като сменя предните амортисиори или намеря спортното окачване да нямам такива проблеми.а иначе като си карах с 15-те нямах проблем с тези неравности.какво мислите дали ще има ефект или нещо друго трява да се прави.

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                            И на мен ми подскача така и хваща на ляво на дясно. Със спортно окачване съм и 16 цола гуми. 205/55. Клати са на ляво, на нясно все едно някой я бута от страни. Аз имам разбити долни носачи и стабилизираща щанга и се надявам като ги сменя да се оправи. Задницата съм я проверил и е бетон. Една биалетка съм сменил от дясно и стаб. щанга напречна задна. Преди много бягаше задницата. След смяна на стаб. щанга се оправи. После и след реглава се оправи още, но от 80 км. до към 130 ей така бяга. После след 130 изобщо не усеща какво има от долу. Няма време да реагират пружините И направо прелита над дупките.

Comment

Ще видиме живот и здраве като сложим "хубавите" пружини

Comment

Working...
                              X